Ugrás a fő tartalomra

Eveline Orchideás arc és szemgél

Sziasztok!

A Rossmann heti akcióijának keretén belül volt alkalmam megvenni az Eveline kozmetikai termékcsalád Orchideás arc és szemgéljét.
Ezzel a márkával már volt szerencsém találkozni, hisz már a második Pure Control 3in1 arctisztítót használom el. Úgy gondoltam, miért ne tennék próbát ezzel a krémmel is? Ha nem válik be, maximum elajándékozom.
999 forintos áron vettem, 1499 helyett.
Csomagolását tekintve hatalmas dobozt kapott az 50ml-es krém. Rózsaszín és arany a fő színvilág, orchideák díszítik a külsejét. Persze magyarul egy árva szó sincs rajta, csak a cég honlapjáról tudtam rendesen tájékozódni. Tehát:

Különleges összekapcsolása a természet luxus elixírjének és a modern technológiának:

Orchidea kivonat
– poliszacharidokat tartalmaz, a bőrsejtek energia ellátásának természetes forrása.
Elősegíti a sejt megújulást és csökkenti az öregedés jeleit, biztosítva a bőrnek a vitalitást, feszességet és ragyogást.

Hialuron sav – mélyen hidratáló természetes összetevő. Intenzíven kisimít, elősegíti az új sejtek kialakulásának folyamatát, puhaságot, rugalmasságot és bársonyos simaságot adva a bőrnek.
Vitamin komplex – mélyen táplálja és regenerálja a bőrt, biztosítva a feszességet és rugalmasságot.
Matrixyl – legújabb összetevő, láthatóan javítja a bőr feszességét és csökkenti a ráncok mennyiségét.
Kombuchka – feltölti a ráncokat lipidekkel, javítja a bőr simaságát, egészséges színt ad a bőrnek.
Koffein és vadgesztenye kivonat – szabályozza a mikrokeringést, meggátolja a víz felhalmozódást ami hatékonyan véd a szem alatti táskák kialakulásától.


Első benyomásra nagyon tetszik a krém. Remek állagú, kicsit kocsonyás-zselé szerű, de mindenképpen könnyű. Pink színű, finom illatú és hamar beszívódó.Bár rá van írva, hogy érett bőrre való, én mégis használni fogom. Elsősorban azért mert jobb a megelőzés, szerintem hosszú ideig elég lesz. A szem alatti karikák és a finom kis szarkalábak eltüntetése végett vásároltam. Hosszú távon meglátjuk, mit fogok tapasztalni!




Ha egy nem drága, és könnyű állagú terméket kerestek, próbáljátok ki!

Sziasztok!

Megjegyzések