Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 3, 2011

Répuszos radír és paradicsomos radír

Sziasztok! Ezen alkalommal 2 féle arcradírral is készültem nektek, válogasson ki-ki kedve szerint, illetve aszerint, hogy épp milyen hozzávaló van otthon. Radírozni én úgy vélem, hetente 2x elég is (ez az arcra vonatkozik) illetve én heti egyszer szoktam testradírozni. Egészen frissítő érzés, és a bőröd utána pihe-puha marad.  Kitágult pórusokra javaslom, hogy olyan radírt válasszatok, amiben nagy szemcsék vannak! De semmiképp sem szabad túl gyakran, vagy túl durván radírozni, hisz így éppen ellenkező hatást fogunk elérni. Aki pedig olyan szerencsés, hogy normál bőre van, annak javaslom, hogy finom szemcséjűt válasszon. A receptek nem tőlem származnak, kár lenne kamuzni, nem vagyok ennyire találékony. Michelle Phan-től lestem el a youtube-on. Akkor következzen is a várva várt recept: A répuszos radírhoz szükségeltetik répa lé, (legjobb ha frissen facsart otthon, de ha ez nem jön össze, mindenképp bio répalevet vásároljatok), zsíros bőrűeknek tengeri só, normál/kevert bőrűeknek pedi

Pár kép, mit vettem a szülinapomra

Később természetesen lesz róluk bejegyzés, tapasztalatok!

Húsleves, ahogyan én készítem

Sziasztok! Remélem nem bánjátok, ha ismét egy recepttel örvendeztetlek meg titeket! Ezúttal annak a húslevesnek a receptjét írom le, amit az Urammal kísérleteztünk ki, hogy mely húsok hozzáadásával a legfinomabb. Aligha hinném, hogy van olyan ember itt Magyarországon, aki ne szeretné a házi,gőzölgő húslevest. (kivéve a vegák). Eme finomság gyógyító hatása is ismert, azt olvastam a megfázásra,torokfájásra és mindenféle meghűléses betegségre gyógyír. Még a nagy világsztár, Kesha is ezt ette. Kesha-húsleves Igazán üdítő hatása van pl. egy borongós őszi napon, vagy egy hideg téli estén, de én nyáron is előszeretettel fogyasztom. Tehát vettünk egy nagy sertéscsontot (ezt a kutya fogja a végén megkapni), sertés húsos csontot és csirkeszárnyat. 2 húsos csont és 5 db szárny kerül összesen a levesebe. A húsokat főzés előtt vízbe áztattam, hogy megmossam őket és kijöjjön belőlük a vér. Egy nagy fazékba először a nagy csontot tettem fel vízzel főni, nagy lángon. Egy óra kellett neki, nagyon for

Hamburgerhús at home

Sziasztok! Mivel a zsákmányoláson és a beauty dolgokon kívül igencsak szeretek enni és főzni, így egy mindenki által ismert étel, otthon készíthető változatát írom le nektek, ahogy én készítem. Először is, vegyünk darált marha húst. (persze lehet, fele sertés is, ki hogy szereti). A legjobb ha van darálótok, nekünk nincs és rossz emlékeim vannak róla. :D Vörös-lila és fokhagymát, valamint egy kis erős zöld paprikát (el lehet hagyni) betettem nagyobb darabokban az aprítóba és kábé fél percig daráltam. Ennyi idő elég is volt, hogy apróra szelje fel. Egy nagy tányérba beletettem a húst, rá a hagymás-paprikás keveréket. Ízesítettem sóval,borssal, paprikával,vegetával és egy kis őrölt majorannával. A kezemmel összekevertem és megkóstoltam. Úgy találtam jónak, ha még egy kis kechupot is adok hozzá. Így már teljesen jó lett a végeredmény. Hogy el ne felejtsem, raktam bele egy egész tojást is, (1kg húshoz) van ahhol 2 tojást írnak ekkora mennyiséghez, én úgy éreztem ennyi is elég. Hűtőbe tet