Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 21, 2011

Miss Rosé haul

Sziasztok!  Jóóó régen zsákmányoltam ezeket a cuccokat. :D Ezeket a termékeket a soroksári Auchan külső üzletsorán lévő "Rosé" nevű boltban vásároltam. Egy krémes pirosítót, egy csillámos tust és egy Edith márkájú pink szájfényt zsákmányoltam. Lássuk a medvéket:  Kezdjük a krémes pirosítóval. Ő a 3-as árnyalatú, eléggé pinkes beütésű, de nem bánom. Azt hiszem remekül passzol a bőrömhöz. Tervezem, hogy beszerzek még egy barackos és/vagy barnás árnyalatot is. 600forintért egy életre elegendő mennyiséget lehet bevásárolni. Én kézzel vagy az Essences pirosító ecsettel viszem fel. Könnyen építhető, tartós (én le szoktam púderezni) és finoman beleolvad a bőrbe. Egyszóval telitalálat! Az Edith szájfények se neve, se száma se semmi. :( Apró kis csillámok vannak be, szépen csillog a napfényben. Illata nem túl jó, nem is túl tartós. Én nem vásárolnám újra, nem nagyon jött be. :( A harmadik dolog amit vettem, az a tus. Apró arany csillámok vannak benne. Nos megintcsak nem csináltam

Körömlakkjaim

Sziasztok! Íme pár kép a körömlakkgyűjteményemről. A kép még régebben készült, azóta bővült a kínálat, de majd frissítem a bejegyzést! :D Íme:  Vegyesen vannak NYC, Miss Sporty és Essence lakkjaim. Remélem tetszenek a lakkok, írjátok meg, ti mely márkát kedvelitek a legjobban. Sziasztok!

Garnier samponok

Sziasztok!! Sajnálom, hogy az elmúlt jó pár hétben nem történt új bejegyzés, de egyrészt nem jött az ihlet, másrészt meg nem tudom... De egész egyszerűen nem volt kedvem írogatni. Ennek ellenére a fejemben sok új bejegyzés ötlete fogant meg és most eljött az idő, hogy elkezdjem megvalósítani őket. Nemrégiben a Tescoban 3 db tetszőleges Garnier Naturals sampont lehetett vásárolni 2 áráért. Mivel épp fogyóban volt az aktuális samponom (Loreal dúsítós) így muszáj volt lecsapnom rájuk. A választék igen széles volt, de mivel mindenfélét ki akartam próbálni, így a következők jöttek velem: Először az áfonyásat bontottam fel, ezt festett hajra ajánlják. Így 2 heti használat után, azt mondhatom hogy a sampon teljesen átlagos. Az illata finom, az állaga könnyű, a hajszínemen változást ugyan nem vettem észre (melírozva van), de a hajtöveim még nem kezdtek el vörösödni, ahogy szoktak, lehet ez már a sampon hatása.? Mindenesetre nagy reményeket fűzök hozzá. A többi sampon hatásáról majd később!