Úgy gondoltam, útjára indítok egy új sorozatot, amiben egyszerű és gyors reggeli/ebéd/vacsora ötleteket írok le nektek. Kezdjük is a sort egy klasszikussal, a paradicsomos húsgombóccal. A hozzávalók: darálthús -fél kilóból szoktam készíteni paradicsomszósz/sűrített paradicsom krumpli 1db tojás só/bors/cukor/vegeta vagy delikát/pirospaprika A darálthúst nyersen beízesítjük sóval/borssal/delikáttal és hozzákeverünk egy egész nyers tojást. (én mindig megkóstolom így nyersen a keveréket). A paradicsomszószt egy lábosban felteszem főni, kis vizet hozzá adok, illetve sózom/borsozom ezt is és egy pici cukrot is. A darálthúsból gombócokat formálok, és a már rotyogó paradicsomszószba teszem főni. Kb. fél óra alatt fedő alatt el is készül. Ez idő alatt krumplit pucolok és megfőzőm, kockára vágva. Miután kész a paradicsomos húsgombóc, főtt krumplival tálalom. Ahova nem írtam mennyiségeket, bocsi, de nem szoktam mérni...
Egy blog a mindennapokról, szerzeményekről, gyerekkel kapcsolatos témákról, és persze a sminkekről.