Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 22, 2017

A tökéletes húsleves titka..?

Nem nem, nem csaptam át gasztro bloggerbe, csak csupán arra próbálok rájönni, mi a tökéletes húsleves titka? A múlt héten sikerült egy kiadós gyomorrontással közelebbi kapcsolatba kerülnöm, -a részletekkel nem traktálnálak titeket- és megkívántam a jó kis "mindenre gyógyír" húslevest, és az jutott eszembe talán ez is megérne egy posztot. Kezdjük talán azzal, hogy a titka a hosszú főzés. Ugyanis minél hosszabb ideig főzzük alacsony lángon, annál finomabb lesz. Volt szerencsém nemrég a youtubeon megnézni az amerikaiak hogyan is készítik az én szent ételemet.. nos azt hiszem ha egyszer kijutnék oda, akkor a zabálós körutamat nem ezzel kezdeném. Én most egy egyszerű csirke aprólék csomagból készítettem- volt benne farhát, szárny, nyak, zúza és azt hiszem szív..? Nem vagyok szívbajos, nem fogok ezért a piacra elmenni, meghát amúgy sem vagyok az a piacozós fajta, én a Tescoban vásároltam ezt a levescsomagot, vagy a Lidlben szoktuk. Múltkor leugattak egy főzős fórumon