Ugrás a fő tartalomra

Piercing kérdés

Sziasztok!
 
Egy kicsit szeretnék a testékszereim történetéről írni nektek, és a végén egy kérdés is el fog hangzani, amiben a véleményetekre lennék kíváncsi.
Kb.9évvel ezelőtt csináltattam meg életem első piercingjét. Épp 15 múltam és nagy nehezen sikerült Anyut meggyőznöm, hadd legyen köldök piercingem. Régóta be voltam zsongva érte, és hát megengedte. Alig vártam, h elmehessek megcsináltatni. A nyár közepén jártunk a legnagyobb forróságban. Emléxem aznap még enni sem tudtam az izgalomtól, úgy vártam és féltem h végre meglegyen. Erzsébeten csináltattam az Elvis tattoo-ban, egy nagyon kedves srác csinálta, a nevére sajnos nem emléxem, annyira izgultam. :D Mindenféle érzéstelenítés nélkül szúrta át, ha azt mondom majd összeszartam magam, úgy fájt, akkor nem túlzok. Szerencsére ezek után gondom nem volt sosem ezzel, hamar meggyógyult,mindent meg is tettem érte h rendben legyen. Korábban a lógós-kis virágos éxereket kedveltem, manapság inkább az egyszerűbb banán éxerekre szavazok. Később 19 évesen bevállaltam egy orr pieringet, sok gondom volt vele. Nem tudom h nem megfelelően ápoltam-e v a szúrással volt a gond, de fél év után kivettem és nyelvpiercinget csináltattam. (ezt már nem Elviséknék készítettem.) 
Egy hétig bébi ételen éltem, a nyelvem duzzadt volt, pösze voltam. A gyulladás szépen lement, és a pc-m fél évig volt meg. Egyszerűen kényelmetlen volt számomra, így kivettem. Még aznap be is forrt a helye. Utána következett egy ajakpiercing, az alsó ajkam alá. Ezt 2x kellett szúratnom, első alkalommal túl közel szúrták az ajkamhoz és folyton beakadt a fogaimba. Egy hét kínlódás után kivetettem, vártam h begyógyuljon a lyuk, és újra szúrattam. Ezúttal másik testékszer "specialistához" mentem a Wildcat tattoo-ba, ami azóta megszűnt sajnos. :S Kb. másfél évig viseltem, aztán meguntam és ezt is kivettem.
Több évnyi pihentetés után következett egy Monroe piercing, ez volt a 22.szülinapi ajándékom magamnak, nos ez azóta is megvan. Őt is a Wildcatbe csináltattam. Aztán jött egy Industrial pc a Monroe után kb. 3 hónappal. Ez naaaagyon fájt, de nagyon megérte mert gizdán nézett ki. Sok gondom volt vele, vadhús-gennyezés és alvás közben is kicsit kellemetlen érzést okozott. Tavaly nyáron végleg megszabadultam tőle. Az industrial után, tehát még 2 éve télen készítettem egy tragus pc-t is. Ez se nem fájt, és sok gondom se volt vele, azóta is büszkén viselem.   

Néhány kép a piercinjeimről, sajna nem mindegyikről találtam külön képet. :S
 









Most ismét azon gondolkodom, h szeretnék egy orr piercinget. Persze nem nyáron kellene, h eszembe jusson, mert a meleg és az izzadás miatt nagyobb a fertőzés veszélye. Viszont télen sűrűbben vagyok megfázva, ergo az orrfújás is megerőltető ha friss ékszered van. Szerintetek nem sok egy arcon 2 piercing? Nem karikát szeretnék csak egy szolid kis csillogó kövecskét, természetesen ellenkező oldalra, mint a Monroe-m. A Claire's-ben sok szép pc-t láttam, volt olyan amiben 10 db volt egyben. 
A bogyós vagy kampós végű a jobb? Nekem anno kampós volt, csak nem tudtam az orromba bele imádkozni.



Neki is jól áll. Bár az én orrom inkább ilyen röfis konnektoros, de hát ez van, nem fogom megfaragtatni. :D Talán jobban tetszene az orrom, ha lenne benne egy kis csilli-vili.

Vélemények?

Megjegyzések

  1. Júliusban lesz egy éve,hogy van orr pc-m. Tehát én is szakadó melegbe csináltattam,de szorgosan betadinoztam,kamilláztam,így nem lett semmi gáz vele. Azóta is megvan és szeretem! :)

    VálaszTörlés
  2. nekem nem tetszik, ha egynél több piercing van egy arcon. de ez az én véleményem :)
    egyébként bocsi, hogy beleszólok, de számomra zavaró volt a poszt elején az a sok x, ami valójában ksz :D de nem kritizálni akarok.

    VálaszTörlés
  3. Én köldökbe csináltattam,de jól megszívtam, még mindig szenvedek vele, a szalon az okés volt, én csesztem el :DD Nekem is rohadtul fájt, mikor szúrta :(

    És egyezem az előttem szólóval, nekem is sok, ha egy arcon több pc van :)

    VálaszTörlés
  4. Kaptál tőlem valamit, de e-mailben nem értelek el, úgyhogy itt olvashatod:
    http://beabeautifulmother.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-dij.html
    X-ek szerintem is felejtősek ;)

    VálaszTörlés
  5. Az én egyik barátnőmnek is volt az arcán több piercing(már kiszedte mindet,munka miatt). Nem gáz szerintem, hiszen akinek ilyen a stílusa, annak tök elfogadott meg tök vadóc :D De én személy szerint biztos nem rakatnék arcra 1-nél többet. Egyébként régebben én is agyaltam a köldök pc-n.. örök favoritom :) És az orr piercing is tetszik, de az inkább másokon, mert magamon valahogy nem tudnám elképzelni. Ami pedig a legújabb álmom..a tragus piercing, pont valamelyik nap írtam róla a blogomban, amikor díjat kaptam és írni kellett magunkról infókat :D Szeretném megcsináltatni, de bevallom őszintén félek :)

    VálaszTörlés
  6. ÚÚ na a tragus pont nem fáj, hidd el. Én kaptam érzéstelenítő szurit és semmit nem éreztem. Csináltasd meg, hajrááá. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése