Ugrás a fő tartalomra

Őszi körömlakk ajánló

Ha már ennyire belelendültem az őszi témákba, akkor arra gondoltam, hogy egy három részből álló "sorozatot" indítok, aminek az első része a mai poszt.

Ősszel nálam előtérbe kerülnek a barnás/mályvás/khaki zöld/taupe-os/bordós/szürke árnyalatok. Valahogy ősszel ezeket viselem legszívesebben, ilyenkor érzem úgy, hogy itt van a szezonjuk. 
Szeretném nektek ebben a posztban megmutatni az én TOP 5 őszi kedvenc körömlakkom. Lesz köztük drogériás illetve picit drágább változat is, illetve nem csak sima krém finisekkel találkozhattok.
Akkor vágjunk bele, íme az én kedvenceim:
  • A-England: Wuthering Heights: szürkés árnyalatú lakk, apró mikro csillámokkal, amik igazán különlegessé teszik őt. Beszerezhető a Naillandnél!



  • Catrice Brown Collection: 01-es árnyalatban: Fashion Addicted. Ez egy új kiadású Catrice lakkocska, gyönyörűséges barna színű, nem krém finisű, hanem ebben is apró arany csillámok vannak, amik szinte szikráznak, ha rájuk tűz a nap. Elérhető a Müllerben/Rossmannban.



  • Trend It Up-Double Volume and Shine: 082-es színkód. Ez a lakk a "kakukktojás" a csapatban, hiszen egyik fentebb felsorolt árnyalatba sem sorolnám, hisz csodás lilás/kékes színe van, szintén apró csillámokkal. Amikor nyáron először kipróbáltam a lakkot, tudtam, hogy ősszel még nagyon sokat fogom hordani. Elérhető a Dm üzletekben.


  • Sally Hansen Color Therapy: 380-Ohm My Magenta: új kiadású/formulájú lakk, ami argán olajjal dúsítva ápolja körmeinket, és nem mellesleg elég tartós is.. Igazi bordós/burgundi lakk, a neve ellenére, hisz az magentát ígér nekünk. Elérhető egyenlőre csak a Müllerekben.


  • Essence The Gel Nail polish: ide három színt is hozok, ha nem bánjátok, egy khaki zöldet, egy szürkét és egy igazán szép sötét kéket, nem tudtam közöttük választani, így hát jött mind. A felsorolt lakkok közül a legolcsóbbak, sajnos nálam tartósságban a leggyengébbek is, viszont lehet másnak a körmein tovább bírják a gyűrődést. Elérhetőek a drogériákban illetve Auchanokban és Tesco áruházakban.




Plusz egy tipp! Az őszi időszakban különösen hajlamosak a kezeink kiszáradni, ne feledkezzünk meg a megfelelő hidratálásról sem. Akár napközben, akárcsak este, de szánjunk időt a kézkrém használatára illetve a körömágybőr ápoló olajra is, hiszen sokat dob a körmök kinézetén, ha a bőr körülötte nincsen csúnyán szanaszét repedezve.



Megjegyzések