Ugrás a fő tartalomra

Napjaink a műtét óta

Az utolsó bejegyzésem talán picit negatív hangvételűre sikeredett, de akkor még nagyon frissek voltak az élmények, mára kissé elhalványultak bennem.

Szóval kezdeném a legfontosabbal, voltunk egy hetes kontrollon és a doki néni azt mondta minden rendben, ámde elővigyázatosnak kell lenni, mert a seb még akár 3 hét múlva is bevérezhet... 
Na ez nem hangzik túl jól, de mi mindent megteszünk, hogy ne történjen ilyesmi. Így még mindig várat magára a játszóterezés, még pár napig a hajmosás, és maradunk a puhább ételeknél. 
Ezt most ne úgy képzeljétek el, hogy mindent leturmixolok a gyereknek.. Puha kenyeret eszik, felvágottat, lágy sajtot, leveseket és természetesen a puha husikat is megeheti! Tehát nem teljes pépes diétán vagyunk, de az előírásoknak igyekszünk maximálisan megfelelni, idén egy kórházi bentlét bőven elég volt.

 A nagy hőség sajnos most nem kedvez nekünk, én egyébként is különösen utálom, de megnehezíti a 35 fok körüli nappali hőmérséklet a dolgunkat. 
Sokat nem lehet a napon tartózkodni, a szabadban-árnyékban viszont igen, így majdnem minden nap voltunk valahol csavarogni.
Inkább persze a délelőtti órákban, amikor még nem volt a csúcson a napi hőmérséklet, na meg kerestem az árnyékos helyeket és általában a kiruccanásaink sem tartottak olyan sokáig. 
Nadin is élvezte hogy nem itthon punnyadunk végre, ami közvetlen a műtét utáni napokban elengedhetetlen volt természetesen. 
Sőt, idén a klíma is extra üzemmódban működik nálunk, igyekszem minél elviselhetőbb időt teremteni idebent.
 Sokszor játszunk az autókkal az autós szőnyegen, vagy pénztárazunk, vagy egyszerűen csak Tűzoltó Sam maratont tartunk a tévében.
 Igazán csak a hó végén lélegezhetünk fel, azt mondta a dokinő, ha addig minden rendben lesz, akkor mehet a játszóterezés, az ugrálás, és a szilárdabb ételek is.

 Apropó, annyi mindent ígértem meg a gyereknek, hogy enni fogunk mikor teljesen rendbejött.. Csak győzzük mind megenni.. 

Nem unatkozunk tehát, jövő héten is megyünk erre-arra. Én gyorsabb gyógyulási időre számítottam, de a cél szentesíti az eszközt, így hát megpróbálom a helyzetből a maximumot kihozni!

Elkezdtük beszerezni az oviba való dolgokat, már csak 1-2 apróság van hátra. Remélem jól fogja érezni magát Nadin az oviban, és tök jó, hogy csak 3 utcányira van tőlünk, meg munka után ha esetleg van dolgom még tudom intézni, mert itt nem "kötelező" maximum 4-re a gyerekért menni, és az ovi útba esik jövet-menet.

Tegnap alig volt eső, nagyobb zuhéra számítottam és a levegő sem annyira friss, csak hajnalban vagy kora reggel van lehetőség arra hogy alaposan átszellőztessem a kecót.

Asszem most így egyenlőre ennyi, legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

Megjegyzések